Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

ATENTIE! PACHETUL NU INCLUDE TRANSFERUL APT-HTL-APT! Oferim, optional, transfer privat cu taxi (1-4 pers.) - disponibil in sistemul de rezervari. Foarte bine 8.5 Booking.com Hotelul este situate pe plaja din Paphos, la doar 5 minute de mers pe jos de port. Este amplasat in gradini tropicale cu vedere la Marea Mediterana.
Localizare

Hotelul este situat pe plaja din Paphos. Portul este la doar 5 minute de mers pe jos, iar aeroportul din Paphos este la 16 km. Destinatia este cea mai buna alegere pentru calatorii interesati de arheologie, vizitarea obiectivelor turistice si relaxare la malul marii.

Facilitati hotel

Hotelul are urmatoarele facilitati si servicii: receptie 24h, depozitarea bagajelor, acces gratuit la internet WIFI, parcare privata gratuita, spalatorie, curatatorie, calcatorie, magazine, inchiriere masini si biciclete, magazin de cadouri, coafura/frizerie/cosmetica, room service, 4 piscine cu apa dulce, facilitati pentru barbeque, scufundari, windsurfing, tenis de masa, centru Spa, centru fitness, teren de tenis, teren de golf (la 3 km), club pentru copii, 4 restaurante, baruri, servicii de supraveghere a copilului.

Facilitati camere

Camerele hotelului sunt frumos amenajate, prevazute cu urmatoarele facilitati: telefon, TV, seif, balcon, aer conditionat, baie cu cabina de dus, uscator de par, minibar, acces gratuit la internet WIFI. Camerele Premium SV au 28 mp si capacitate maxima de 2 adulti (nu sunt potrivite pentru familii cu copii). Camerele Terrace cu vedere spre mare au 28 mp, sunt situate la parterul hotelului si au capacitate maxima de 3 persoane. Camerele Superior cu vedere spre mare au 28 mp si capacitate maxima de 3 persoane. Camerele Inland View, Terrace Garden View si Veranda SV au 28 mp si capacitate maxima de 3 persoane.

Sport si divertisment

Pentru petrecerea timpului liber oaspetii hotelului au la dispozitie: 4 piscine (de la cea pentru intreaga familie, pana la cea destinata exclusiv adultilor), scufundari, centru Spa, inchiriere de masini si biciclete, windsurfing, tenis de masa, sala de fitness, teren de tenis, teren de golf (la 3 km).

Drinks & Food

Hotelul are 4 restaurante care ofera preparate internationale si mancaruri locale cipriote. De asemenea, oaspetii pot servi cocktail-uri si bauturi racoritoare in cadrul barului si al terasei hotelului.

Facilitati copii

Copii beneficiaza de loc de joaca si club pentru copii. La solicitare se ofera patut si servicii de supraveghere a copilului. In restaurant exista scaune inalte.

Spa & Wellness

Centrul SPA ofera tratamente de infrumusetare, masaje, sauna, hamam, jacuzzi.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.